fbpx Svensk | Clue Norge AS

Prøv Clue gratis

Clue er ordboken som dekker alt fra dagligtale til spesialisert fagspråk. Dette er ordboken for alle. Bruk den på jobb, skole, hjemme og på ferie.
Prøv Clue Premium, vi gir deg 20 oppslag gratis.

Svensk

Vår store svenske ordbok
Kjøp Clue Prøv Clue

Svensk-Engelsk ordbok inneholder to enspråklige ordbøker, en engelsk ordbok (beskrevet under "engelsk") og en svensk ordbok.

Svensk enspråklig ordbok omfatter grammatikk i form av informasjon om ordklasser og bøyningsformer samt ordforklaringer.

Inkludert er også en skandinavisk ordbok. Den består av tre ordbøker (dansk, norsk, svensk) og viser oppslag på ett språk med oversettelser til de to andre språkene. Den innholder ord Nordisk Råd har definert som "vanskelige" når skandinaver kommuniserer. Selv om språkene er ganske like, finnes det ord som har en helt annen betydning på et annet skandinavisk språk enn det man skulle tro.

Språkkombinasjon(er)

Svensk - Engelsk

Dette er den største ordboken på markedet. Den gjenspeiler ordforrådet i moderne svensk, og inneholder en mengde eksempler som dekker alle språkets nyanser, ikke minst på områder som økonomi, jus, handel, medisin og ulike tekniske fagområder.

Ordboken gir gode forklaringer på bruken av ord, og inneholder eksempelsetninger som gjør det enkelt å variere språket og finne det ordet som er riktig å bruke i en gitt sammenheng.

Få tilgang til Clue i dag!

KJØP CLUE PRØV GRATIS