fbpx Dansk | Clue Norge AS

Prøv Clue gratis

Clue er ordboken som dekker alt fra dagligtale til spesialisert fagspråk. Dette er ordboken for alle. Bruk den på jobb, skole, hjemme og på ferie.
Prøv Clue Premium, vi gir deg 20 oppslag gratis.

Dansk

Vår store danske ordbok
Kjøp Clue Prøv Clue

Dansk-engelsk ordbok inkluderer to enspråklige ordbøker, en engelsk (beskrevet under "engelsk") og en dansk ordbok.

Danske enspråklig ordbok er omfattende og inneholder grammatikk og definisjoner.

Inkludert er også en skandinavisk ordbok. Den består av tre ordbøker (dansk, norsk, svensk) og viser oppslag på ett språk med oversettelser til de to andre språkene. Den inneholder ord Nordisk Råd har definert som "vanskelige" når skandinaver kommuniserer. Selv om språkene er ganske like, finnes det ord som har en helt annen betydning på et annet skandinavisk språk enn det man skulle tro.

Språkkombinasjon(er)

Dansk - Engelsk

Dette er den største ordboken på markedet i dag, og dekker alt fra dagligtale og generelt forretningsspråk til avansert fagterminologi. Den er spesielt omfattende innenfor mange tekniske fagområder. Dessuten dekker den fagområder som jus, økonomi, internasjonal handel, forsikring og medisin, for å nevne noen.

Ordboken gir gode forklaringer på bruken av ord, og inneholder mange eksempelsetninger som gjør det enkelt å variere språket og finne det riktige ordet i en gitt sammenheng. Den inneholder synonymer, og fokuserer spesielt på ord som har mange betydninger gjennom å gi en rekke eksempler på bruken av disse.

Få tilgang til Clue i dag!

KJØP CLUE PRØV GRATIS