Enkeltlisenser

Det finnes to alternativer for å abonnere på enkeltlisenser:

Clue Online: Gjennom en nettleser får du tilgang til Clue Online enten du bruker PC, Mac, mobil eller nettbrett.

Clue Offline: Denne gir deg tilgang til Clue gjennom installasjon på din PC eller Mac. Tilgang til Clue Online er inkludert i dette abonnementet.

Clue Offline kan installeres på server til minimum 5 navngitte brukere.

Kjøp Clue

 

Total Online

Totalavtale Online er en gunstig løsning for alle typer bedrifter med over 20 ansatte. Norges største fagordbok, Clue Premium, med alle tilgjengelige språk, er inkludert.
Avtalen er enkel å administrere og gir tilgang til Clue for alle ansatte både i nettleser og på mobile enheter. Avtalen inkluderer brukerstøtte.

Kontakt oss

 

Total Offline Pluss

Total Offline Pluss er en avtale som anbefales til bedrifter med mer enn 10 medarbeidere. Dette er en fleksibel avtale til alle bedriftens medarbeidere som gir ubegrenset tilgang til alle produktene.

Norges største fagordbok Clue Premium med alle tilgjengelige språk er inkludert. Dere velger selv hvilke språk og løsninger dere vil benytte.
Avtalen omfatter installasjon på PC, Mac, servere og mobile enheter, tilgang både online og offline, oppdatering av programvare og innhold og brukerstøtte.

Kontakt oss

 

Total Akademisk og Total Skole

Dette er en fleksibel avtale som gir tilgang til Clue for både studenter og ansatte. Vi tilpasser løsningen etter behov og dere får tilgang til det samme språkverktøyet som brukes i næringslivet.
Avtalen inneholder Clue Premium — Norges største fagordbok med ett eller flere språk, oppdatering av programvare og innhold, samt brukerstøtte. Avtalen inkluderer installasjon på PC, Mac og servere, og bruk av Clue Online.

Clue Online kan brukes i FEIDE.

Kontakt oss