Clue Norge AS er et norsk, privateid IT-selskap som utvikler, markedsfører og selger Clue digitale ordbøker for alle plattformer. Clue Norge har 8 faste medarbeidere og et stort nettverk av frilansmedarbeidere over hele Europa som alle er spesialister innenfor sine fagområder, både innen teknisk og redaksjonell utvikling.

Clue Norge har eksistert i over 30 år og har etablert seg som en solid aktør i det norske markedet. Clue Norge har kunder innenfor de fleste bransjer i næringslivet – alt fra små og mellomstore bedrifter til Norges største konsern. Vi har et stort antall kunder i offentlig sektor, og i undervisningssektoren dekker vi alt fra grunnskoler til universiteter og høyskoler. Vi er stolte av å ha kunder som har vært med oss gjennom alle disse årene.

 

Mål
Clue Norge skal med sine produkter, som er tilpasset både næringslivet og privatmarkedet, og som er tilgjengelige for alle typer plattformer, fortsette å være markedsledende innen elektroniske ordbøker.

Vi utvikler ordbøkene i nært samarbeid med alle typer brukere, slik at språk og terminologi er korrekt og oppdatert og gjenspeiler det som til enhver tid brukes innenfor ulike områder. Ettersom vi selv utvikler både det redaksjonelle innholdet og de tekniske løsningene, kan vi raskt tilpasse oss nye krav til innhold og ny teknologi som kommer på markedet.

Målet er at vi gjennom vår markedskompetanse, våre markedstilpassede produkter og vår kundeorienterte organisasjon skal være førstevalget som leverandør av digitale språktjenester. Clue Norge markedsfører og selger egne produkter og løsninger. Basert på vår kompetanse og lange erfaring i markedet hjelper vi våre kunder med å velge den løsningen som best dekker deres spesifikke behov.

Som kunde hos Clue Norge kan du forvente personlig og rask service. Vårt mål er å etablere og beholde et langsiktig kundeforhold, og å sørge for at alle våre kunder blir fornøyde brukere av Clue digitale ordbøker.