Prøv Clue gratis

Clue er ordboken som dekker alt fra dagligtale til spesialisert fagspråk. Dette er ordboken for alle. Bruk den på jobb, skole, hjemme og på ferie.
Prøv Clue Premium, vi gir deg 20 oppslag gratis.

Salgs- og kunderådgiver

Clue Norge har jobbet tett med næringslivet i over 30 år for å sikre at språk og fagterminologi i våre digitale ordbøker er oppdatert og korrekt. Enda viktigere er det at de gjenspeiler språket som faktisk brukes innen ulike næringer. Derfor er vi stolte av å skilte med at vi er markedsledende innen digitale fagordbøker og har kunder i de fleste bransjer, alt fra små og mellomstore bedrifter til Norges største konsern. Selskapet  består av fem faste ansatte og et nettverk av frilansmedarbeidere som alle er spesialister innen sine fagområder, både teknisk og redaksjonelt. For at enda flere virksomheter skal få kjennskap til våre unike løsninger søker vi en resultatorientert person med stor arbeidskapasitet til en spennende salgsjobb hvor du betjener kunder både gjennom telefonsamtaler og personlige møter.

 

Om deg:

Vi ser etter deg som har erfaring med salg fra tidligere, enten over telefon eller ute i felt. Du drives av å skape resultater og sluttføre salg. Faglig har du helst bakgrunn fra tjenestesalg mot bedrifter, gjerne forhandler- eller partnersalg. Som person er du positiv og engasjert med en profesjonell fremtreden.

 

Om jobben:

Du vil ta del i det meste fra idémyldring via messedeltakelse og prosjektsamarbeid til styrking av forhandlerleddet og evaluering av sluttresultater. Videre vil du få ansvar for eksisterende kunder. Du er motivert for å bygge opp en egen kundeportefølje og ser verdien i høy aktivitet og tett kundekontakt.

 

Vi tilbyr:

Hyggelig arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter for rett person. Fast lønn og provisjon, månedskort, treningsabonnement og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

 

Er du interessert?

Send oss din CV og en søknad til info@clue.no der du forteller oss om din motivasjon. Vi kommer til å vurdere søknader og innkalle kandidater til intervju fortløpende.

Søk på stillingen.
Filer må være mindre enn 2 MB.
Tillatte filtyper: txt rtf pdf doc docx odt.
Filer må være mindre enn 2 MB.
Tillatte filtyper: txt rtf pdf doc docx odt.